Termékek Menü

Fizetés, szállítás

Szállítási módok, feltételek

A megrendelt termékek szállítási határideje a rendelés összegének számlánkra történő megérkezésétől számított 3-7 munkanap. Az összeg beérkezését követő 2 munkanapon belül a megrendelt termékeket átadjuk szállításra a Magyar Posta Zrt. MPL csomagküldő szolgálatának. A kiszállítás 2 munkanapon belül megtörténik, amelynek időpontjáról e-mailben és sms-ben is tájékoztatást kap.*

 

1. Szállítási költségek

10000 Ft alatti vásárlás esetén: 1190 Ft
10001 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!

*Amennyiben a csomag visszaérkezik, mert a címzett nem veszi át, az újbóli kézbesítés teljes költsége a megrendelőt terheli!

 

2. Szállítási módok

Házhoz kézbesítés (1190 Ft): Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Ha a címzett telefonszáma feltüntetésre került a címiraton, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

 

Fizetési módok, feltételek

Áruházunkban jelenleg az alábbi fizetési módok közül tudsz választani:

1. Átutalás

A megvásárolt termékek árát kérjük a vásárlástól számított 3 munkanapon belül utald el nekünk. A megrendelés során és azt követően is jelezzük Neked az átutaláshoz szükséges adatokat, amelyek az alábbiak:

Kedvezményezett neve: Légrádi Ildikó EV
Kedvezményezett számlaszáma: 10701214-70246436-51100005
Kedvezményezett bankja: CIB Bank

Az átutaláshoz szükséges adatok a megrendelést követően, e-mailben küldött visszaigazolásban is szerepelni fognak. Kérjük, vedd figyelembe, hogy rendelésed teljesítését csak a teljes összeg beérkezését követően kezdjük meg. Kérjük, átutaláskor a visszaigazoló levélben található rendelésszámot szíveskedj feltüntetni a közlemény rovatban, hogy az utalást könnyebben a megfelelő rendeléshez tudjuk kapcsolni és mihamarabb megkezdhessük a rendelés teljesítését. Az összeg jóváírásától számított 48 órán belül postázzuk a termékeket a megadott címre.

 

2. Banki befizetés

A megvásárolt termékek árát kérjük a vásárlástól számított 3 munkanapon belül fizesd be számlánkra. Adatok a befizetéshez:

Cégünk neve: Légrádi Ildikó EV
Cégünk bankon belüli számlaszáma: 10701214-70246436-51100005
Cégünk bankja: CIB Bank

Kérjük, vedd figyelembe, hogy rendelésed teljesítését csak a teljes összeg beérkezését követően kezdjük meg. Kérjük, befizetéskor a visszaigazoló levélben található rendelésszámot szíveskedj feltüntetni a közlemény rovatban, hogy a befizetést könnyebben a megfelelő rendeléshez tudjuk kapcsolni és mihamarabb megkezdhessük a rendelés teljesítését. Az összeg jóváírásától számított 48 órán belül postázzuk a termékeket a megadott címre.

 

3. Utánvéttel történő fizetés

A megvásárolt termék árát és a szállítási költséget az áru kiszállításakor az MPL csomagküldő szolgálat munkatársának kell készpénzben kifizetni. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az utánvétes fizetés - a szállítási költségen felül - MINDEN ESETBEN 200 Ft többletköltséggel jár . A csomagot a megrendeléstől számított 48 órán belül átadjuk kézbesítésre. A kiszállítás idejéről e-mailben és sms-ben is tájékoztatást kap. 

 

4. Online bankkártyás fizetés

A megvásárolt termék árát és a szállítási költséget az áru megrendelésekor bankkártyája segítségével is ki tudja fizetni. A bankkártyás fizetés - az utánvétes fizetéssel ellentétben - nem jár többletköltséggel. A csomagot a megrendeléstől számított 48 órán belül átadjuk kézbesítésre a Magyar Posta Zrt számára. A kiszállítás idejéről e-mailben és sms-ben is tájékoztatást kap. A bankkártyás fizetéssel kapcsolatban felmerülő leggyakoribb kérdéseket ide kattintva, a bankkártyás fizetési tájékoztató további részleteit pedig ide kattintva találja.