Termékek Menü

Rólunk

Cégadatok:

Cégnév: Légrádi Ildikó EV
Székhely: 7632 Pécs, Szövetség u. 3.
Illetékes igazgatóság: NAV Baranya Megyei Adó- és Vámigazgatósága
Nyilvántartási szám: 51462208
Adószám: 68243467-1-22

Bankszámlaszám: 10701214-70246436-51100005 (CIB Bank)

E-mail cím: info@luxusturi.hu
Telefonszám: 06-20/214-1155
Weboldal: www.luxusturi.hu

Kapcsolattartók: Légrádi Ildikó

 

Rólunk mondták

 

"A legtöbb helyen a Garancia, csak valami apró betűs részben rögzített, ezerféleképpen értelmezhető smafu. Általában hosszú ácsorgás és temérdek bosszúság árán érvényesítheti jogait a vevő. Ezen a helyen pedig azt jelenti, hogy minden gyorsan, és abszolút rendben lesz. Tapasztalatból mondom mindezt. Örülnék, ha vevőként másutt is azt érezném, hogy ugyanolyan fontos vagyok, mint itt. Nekem ez a garancia arra, hogy visszatérek".

V.J, Pécs

 

"Kitűnő állapotban, a vártnál gyorsabban érkezett meg a rendelésem!!! A megrendelés és a kiszállítás zökkenőmentes, de a nagyméretű ruhákból lehetne nagyobb a választék!!!" 

Tatai Krisztián Kecskemét

 

"Először is nagyon köszönöm, és hálás vagyok a Robinak az oldalért, mert az ő szíve tényleg az emberekért van! Nagyon megértő és segítőkész. A termékei, messze a legjobb minőségűek! Nagyon köszönöm! Hála nektek!"

Kissné Tőzsér Marianna, Komárom

 

"Már több alkalommal rendeltem és maximálisan meg vagyok elégedve. Bár a postásommal picikét meggyűlt a bajom, de a Luxusturi tulajdonosának hozzáállása és segítőkészsége példaértékű!"

Horváth Zsolt, Budapest

 

"Szívből gratulálok a 2008. évi „Év Áruháza” szavazáson elért első helyezéshez. Büszkék lehettek magatokra, és a munkátokra. A vásárlók és látogatók nem véletlenül szavaztak rátok, én sem. További sok sikert kívánok 2009-ben is."

Gézárt Istvánné, Marika

 

"Röviden: Ez egy korrekt és megbízható üzlet. Kezdeti kétkedésemre alaposan rácáfolt. Ajánlom figyelmébe minden arra érdemesnek!"

Siska Gábor

 

"Kedves Róbert! Megkaptam a rendelt 3 db. inget. Sejtettem, hogy 3 különböző minőségű termék lesz. Az egyik szuper, a másik tökéletes és a harmadik kiváló! Köszönöm szépen! "

Papp László Győr

 

"Eddigi vásárlásaim során még sosem kaptam olyan terméket, amit megbántam volna. Bárcsak minden webáruház így működne. "

Horváth Zoli

 

"A legjobb webáruház mellyel eddig dolgom volt. Gyors, pontos, kedvező, megbízható. Gratulálok, és remélem, sokáig vásárolhatunk e nagyszerű oldalról."

Gergely Imre

 

"Ilyen szép áruval nagyon ritkán találkozik az ember, talán csak külföldön!! Abszolúte svájci minőség, mind a precizitás mind az ingek minősége!!!"

Zsolt.

 

"Ha ezt az oldalt bárkiknek is ajánlanám, akkor magammal szúrnék ki. Tökéletes, gyönyörű ingeket kaptam, de engedje meg, hogy elűzzem innen azt a sok vásárlót, aki elkapkodná előlem azokat az ingeket, amik a legjobban tetszenek. Ha félreteszem a viccet, akkor én is ódákat tudnék írni a bámulatos minőségről, pontos postázásról...de legszívesebben megtartanám magamnak az egész oldalt, hogy az egész luxus választék csak az enyém legyen." Köszönettel,
Gabrovits Pál, Székesfehérvár

 

"100% korrekt, abszolút megbízható, profi üzleti partner. A termékei pedig messze a Magyarországon megszokott minőségi színvonal fölött vannak mindenféle szempontból. Naná, hogy AJÁNLOM!!!!"

Pápai László, Dombóvár

 

"Köszönöm, minden a megbeszéltek szerint történt, az ing is csodaszép."

Baranyai József, Budapest

 

"Minden gyorsan lezajlott, a termék kitűnő, a leírásnak megfelel. Ajánlom mindenkinek."

Wolf Attila, Paks

 

"Visszatérő vevőként, mindenkinek csak ajánlani tudom! Nagyon meg vagyok vele elégedve!! 100% POZITÍV!!!"

Papp Attila, Hajdúhadház

 

"Rendkívül meg vagyok elégedve, nagyon korrekt és megbízható partner. Szívből ajánlom!"

Ádám, Eger

 

"Én megint kiváló minőségű termékeket kaptam. Köszönöm, és biztosan nem ez volt az utolsó tranzakciónk."

Gugyela Gábor, Budapest

 

"Nagyon segítőkész, korrekt eladó, kifogástalan a termék, mindenkinek jó szívvel ajánlom! Köszönöm!"

Zsolt Siófokról

 

"Korrekt, megbízható eladó, szép áruval! Bátran ajánlom!"

Kiss Mariann, Budapest

 

"Az áru minősége tökéletes, a tranzakció zökkenőmentes! Szívből és őszintén ajánlom!"

Gál György, Sátoraljaújhely

 

"Gyors, korrekt eladó, a termék meg egyenesen gyönyörű! Köszönöm, és mindenkinek ajánlani tudom!"

Pintér Anita, Becsehely

 

"Mint visszatérő vásárló csak ismételni tudom önmagam. Szimpatikus, megbízható partner. Mindenkinek ajánlom."

Dunavölgyi Péter, Pécs

 

"Az áru ismét hibátlan! Csak annak ajánlom, aki korrekt megbízható üzletet szeretne! Köszi!!!!!"

Bernhardt Nikoletta és Gyula, Leányfalu

 

"Tisztelt látogató! Gyenge minőségű ruhadarabokat keres irracionálisan magas áron? Kedveli az olyan ruházati üzleteket, ahol motiválatlan eladók előzékeny kiszolgálás helyett csupán egymással beszélgetnek, netán üveges tekintettel merednek a semmibe? Ez esetben elkeserítő hírem van: Ön totálisan eltévedt! Eme weboldalon ugyanis bosszantóan kitűnő ruhadarabokat talál, melyek árának vonatkozásában a profi üzleti szellemű eladó még az ésszerű kompromisszumoktól sem riad vissza. (A részletekbe menő méltatást már meg sem kockáztatom, nehogy a mazochistább vevőjelölteknek felszaladjon a vérnyomása...)"

Dr. Matusek Piros, Budapest

 

"Köszönöm az együttműködést, a rugalmasságot és a gyorsaságot. Ezt nevezem szolgáltatásnak!"

Répássy Zoltán

 

"Huszonéves fiam az Önök segítségével kapott rá az ingek viselésére. Már három alkalommal rendelt és kapott több kiváló minőségű inget. Jól állnak neki, visli is őket, annak ellenére, hogy ismerősei, barátai nem hívei (még!) az ingeknek."

Egy hálás és inget szívesen vasaló anya